Nog een week!

28 juni 2026 - Blaricum, Nederland

Tsjonge wat gaat de tijd snel....nog 9 dagen en dan begint ons avontuur naar Canada.

Dit weekend kleren bij elkaar gezocht en schoenen.....ingewikkeld om voor 4 seizoenen te pakken en dat het ook nog gaat passen in de rugtassen.

Apotheekspullen bij elkaar gezocht en lijstje gemaakt wat we nog missen. En eric moet nog een internationaal medicijn paspoort bij de apotheek halen.

Railrunner voor amy gekocht, bustijden uitgezocht, paspoorten bij klm geupload, eigen risicoverzekering  voor camper afgesloten...ik denk dat we zonder stress volgende week naar Schiphol kunnen.

En een nieuw puzzel boek gekocht voor op vakantie....benieuwd of dat leuk is: een combi tussen een sudoku en moordmysterie.....I will let you know!

20260628_185723

En hebben jullie dat enge filmpje op nu.nl gezien van een grizzly die een vrouw met hond op een camping in Canada wel erg interessant vond?.....iets too close wat ons betreft 😉

1. Anne-Marie:
    28 juni 2026
    Wat een super gaaf vooruitzicht! En die beren zou ik ook liever op afstand houden 🐻
  2. Miranda Schreur-Vianen:
    28 juni 2026
    Jazeker...dit was echt te dichtbij. Ik neem mijn camera met een goede lens mee. Liever goed inzoomen en op veilige afstand
  3. Ria Peeters:
    28 juni 2026
    veel sukses met alles te regelen
  4. Riet:
    29 juni 2026
    Er wacht jullie een fantastische vakantie dus nog even doorzetten